• ##plugins.themes.bootstrap3.accessible_menu.main_navigation##
  • ##plugins.themes.bootstrap3.accessible_menu.main_content##
  • ##plugins.themes.bootstrap3.accessible_menu.sidebar##
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
Logo ING
  • Aktualny numer
  • Archiwum
  • Przesyłanie tekstów
  • Redakcja
  • Polityka prywatności
  • Kontakt

Nr 21 (2015): Polish Journal of Agronomy 21

  1. Strona domowa
  2. Archiwum
  3. Nr 21 (2015): Polish Journal of Agronomy 21

Opublikowane: 2023-09-28

Artykuły

Pobranie fosforu z ziarnem pszenżyta jarego na tle uprawy roli i nawożenia mineralnego oraz właściwości chemicznych gleby

Hanna Klikocka, Bogdan Szostak, Renata Gaj, Aleksandra Głowacka, Bartosz Narolski

3-10

PDF

Grain yield and yield components of spring barley genotypes as the indicators of their tolerance to temporal drought stress

Alicja Pecio, Damian Wach

19-27

PDF

Reakcja łubinu wąskolistnego (Lupinus angustifolius L.) na dawkę startową azotu

Waclaw Jarecki, Dorota Bobrecka-Jamro, Aneta Jarecka

28-33

PDF

Wpływ preparatów mikrobiologicznych, sposobów ich stosowania oraz dawek nawożenia azotem na zawartość przyswajalnego fosforu w glebie i inne wybrane wskaźniki chemiczne żyzności gleby

Anna Kocoń, Tamara Jadczyszyn

11-18

PDF
wgraj prace

Język / Language

  • English
  • Język Polski

Informacje

  • Etyka publikacyjna PJA
  • Rada Programowa
  • Funkcjonowanie redakcji PJA
  • Informacje dla Autorów
  • Recenzje
  • Informacje dodatkowe
  • Oczekujące na publikację
  • Deklaracja dostępności 

Sciendo

Newsletter

Jeśli chcesz otrzymywać newsletter PJA, wpisz swój adres e-mail


Zapoznałem się z polityką prywatności i akceptuję jej treść
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Serwis redakcja.iung.pl wykorzystuje pliki cookies. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystanie plików cookies w celach statystycznych oraz dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników./ Service redakcjapja.iung.pl uses cookies. By using this site you agree to the use of cookies for statistics and to adapt the site to the individual needs of users. Informacja o cookies.